tirsdag 29. juli 2008

Litt nytt i varmen

Vi har hatt noen deilige dager her i nord. Litt vel varmt etter min smak, men jeg klager ikke.
Bare nyter det mens vi kan. Er ute hele dagen. Men når kvelden kommer og ungene er i seng, da kaller scrapperommet på meg. Har laget noen LO'er i de siste dagene. Bare vært litt sløv med å oppdatere bloggen.

Alle LO'ene er til DT's sommerutfordring på Scrapbookexpress.
Denne er inspirert av en annonse.


Dette er en scraplift av Tone Fiskaa. Hun er DT på Scrapbookexpress og er utrolig dyktig.
Har virkelig sin helt unike stil :o)


Den siste her har vært et langt lerret å bleke. Den hatten har en utrolig intens grønnfarge. Letet gjennom Bazzill-fargekartet mitt og fant en match. Så var det å finne en butikk som hadde det inne. Kun to butikker hadde det! (fant jeg ut etter å ha letet gjennom alle nettbutikkene i Norge *knis* ) Så nå ligger det en bunke med CrissCross Grasshopper i lageret mitt. Ifall det blir flere bilder med den grrrrrønne hatten :o)

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Så herlige LOer!
Den hattemakeren var jo bare helskjønn!:D

Line A sa...

Å guri meg så flotte LOer du har laget!


Likte veldig godt den siste her med hatten... ;)

Stine sa...

Herlighet så flink du er Lise!! Disse var kjempefin alle 3, flotte farger og bilder og oppsett og alt! Og så stor Eline er blitt, med langt hår og greier!!
Kos dere videre i varmen, nyt det så lenge det varer!

Stine :)

Linn sa...

IMPONERT!! Hvordan i alle dager har du fått du gjort så mye. Og ikke noen enkle prosjekt heller. Såå nydelige sommerLOer, du er så flink med farver som du har hørt meg si tusen ganger snart hihi! Men det at de blir så glad og sprudlende og samtidig små detaljer som gjør så mye med LOene. Men den Henrik Hattemaker, er noe av det nydeligste jeg har sett på lenge. Og det uttrykket han har på det øverste bildet *smeelt*

Unknown sa...

Det er jo bare en ting å si: NYDELIG! Du er så flink Lise. Veldig inspirerende å se på det du lager!!! Stor klem fra Ingrid:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...